Tietoa meistä

Tuotamme mutkattomia ja varmatoimisia verkkosivustoja. Kun tarvitset yksinkertaisen mutta tyylikkään sivuston edullisesti, me olemme oikea valinta. Viemme projektin läpi ripeästi ja kustannustehokkaasti. Pakettiin kuuluu aina tyytyväisyystakuu ja perehdytys sivuston ylläpitoon.

Suunnittelemme sivustot WordPress sisällönhallintajärjestelmällä. Se on avoimeen lähdekoodiin perustuva maailman suosituin web-julkaisuohjelma. Käytämme luotettavia ja perusteellisesti testattuja valmiita sivustopohjia, joista voit valita itsellesi sopivimman visuaalisen ilmeen ja toiminnallisuudet. Satojen tarjolla olevien valmiiden sivupohjien ansiosta nettisivusi saadaan nopeasti valmiiksi.

Toteuttamamme sivustot toimivat sujuvasti kaikissa päätelaitteissa ja kaikilla selaimilla sekä ovat tietoturvallisia sekä hakukoneoptimoituja. Verkkokaupat toteutamme suositulla ja erittäin hakukoneystävällisellä Woocommerce -ohjelmistolla joka on helppo käyttää ilman asiantuntijaa.

Kun haluat itse perehtyä enemmän sivustojen tekemiseen ja oppia niiden rakentamisen alusta loppuun, osallistu lähiopetukseemme. Kurssilla käymme läpi sivuston tekemisen ohjelmiston asentamisesta aina julkaisuun saakka. Saat nopeasti perustiedot sivuston hakukoneoptimointiin, varmuuskopiointiin, tietoturvaan sekä muihin oleellisiin taitoihin jotta pystyt jatkossa itsenäisesti työstämään laadukkaita WordPress -sivustoja alusta loppuun. Opetuksen hintaan sisältyy kurssimateriaali ja käyttötuki.

Meiltä voit vuokrata myös WordPress -sivuston ylläpitopalvelun jolloin hoidamme sivuston päivittämiseen liittyviä tehtäviä ja sinulle itsellesi jää enemmän aikaa ydinliiketoiminnan hoitamiseen.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
en_GBEnglish (UK)
fiSuomi en_GBEnglish (UK)