Kotisivut ja verkkokaupat

Metakka - Busines services

Se että käytämme maailman luotetuinta www-sivujen julkaisujärjestelmää, takaa sivujen helpon päivittämisen sekä tekniikan ajantasaisuuden nyt ja tulevaisuudessa. Visuaalisen ilmeen valitset sinä satojen valmiiden sivupohjien joukosta johon olemme valinneet vain parhaat ja luotetuimmat vaihtoehdot. Visuaalisen ilmeen valitsemisen jälkeen rakennamme sivuston värit, elementit ja muodot vastaamaan organisaatiosibrändin ilmettä.

Tekstisisältö sekä kuvat ja videot tulevat asiakkaalta. Sitä materiaalia muokataan yhdessä sivustolle sopivaan muotoon.

Sivuston valmistuttua keräämme kävijätietoa ja sen pohjalta sivustoa kehitetään yhä edelleen. Analytiikka mahdollistaa optimoinnin hakukoneissa ja digimarkkinoinnin tehokkaan toteuttamisen.

Toteutamme verkkokaupat joustavalla ja edullisella WooCommerce -ohjelmistolla. WordPress verkkokaupan ylläpito ja päivittäminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Sivuja ja myytäviä tuotteita lisätään ja päivitetään suoraan web-selaimella, Tuotteen voi lisätä verkkokauppaan muutamalla klikkauksella ja ostoista tulee automaattisesti ilmoitus sähköpostiin. Kaikki on automatisoitua, joten voit keskittyä tuotteiden postittamiseen ja asiakaspalveluun. Voit myös helposti luoda uusia sivuja, julkaista uutisia ja tiedoitteita tai perustaa myyntichatin, uutis- tai asiakaskirjeen, blogin jne. kaupan yhteyteen.